delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 22000 HUF

RÓLUNK

A Verkstaden egy hobbivállalkozásból lett kísérleti ruhamárka és grafikusokból álló baráti társaság. A projektet Pálma indította útjára 2011-ben egy inspiráló, Skandináviában töltött év után - innen a svéd név, ami annyit jelent: A műhely.

Azon kívül, hogy különböző grafikákat és új cuccokat tervezünk, Second Go nevű projektünk keretében jó minőségű second hand / vintage ruhákat is alakítunk át / illetve ezekre is nyomjuk a grafikáinkat, így adva ezeknek a daraboknak egy új esélyt.

A Verkstaden életében mérföldkőnek számított a 2015-ös év, amikor hobbiból hivatalosan is ruhamárkává nőtte ki magát, majd a 2018-as év, amikor végre lehetőségünk nyílt saját üzletet nyitni a Rákóczi téri csarnok mellett, a Vásár utcában. 2020 óta kísérleti jelleggel bevonjuk a vásárlóközönséget is a termékek alkotásának folyamatába azáltal, hogy megmondhatják, milyen ötleteket látnának szívesen ruhákon. A projekt a Verk-múzsák nevet kapta.

A webshopban SecondGo (újrahasznosított) termékeinkből nincsenek, ezek egyelőre kizárólag a Rákóczi téren található üzletünkben elérhetőek.

ÜZLETÜNKET ITT TALÁLJÁTOK:

VERKSTADEN BUDAPEST

1084 Budapest, Vásár utca 4. (Rákóczi tér)

E-mail: info@verkshop.hu

Webshop: www.verkstaden.hu

A Verkstaden csapata & kollabok:

Pintér Pálma, a Verkstaden alapítója
Tüdős Anna, a Verkstaden Second Go alapítója

Grafikusok:

Berbuch Zita
Rumi Zsófi
Molnár Dorina

Biacsics Renáta (Renyagyár), grafikus

Szabó Izabella, grafikus

Lengyel Heni, zenész, grafikus

Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 22000 HUF
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek